|
|
#1 |
|
Местный
|
Привіт усім! Мені потрібна допомога у виборі зоомагазину, де можна знайти вологий корм для собак. Мій пес полюбляє цей тип корму, але важливо, щоб він був якісним і корисним. Бажано, щоб у магазині був широкий асортимент та можливість отримати консультацію з приводу кормів. Заздалегідь вдячний за ваші поради!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Мій старший пес потребує особливої уваги до раціону, тому я вирішив знайти вологий корм для собак, який би задовольнив його потреби В Kusio знайшов широкий вибір вологих кормів різних брендів. Замовив декілька видів, і мій пес із задоволенням з'їдає кожну порцію. Якісний склад корму і доступна ціна роблять Kusio ідеальним вибором для турботливих господарів.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
моя собака теж полюбляє саме вологий корм.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Вологий корм для собак я раджу купувати в магазині Усовський Хвостовський . В них великий вибір продукції від найкращий брендів, таких як Royal Canin, Club 4 Paws, Optimeal, Purina та Monge. Особисто я купую свому йорку вологий корм Royal Canin, який він просто обожнює та з'їдає швидко та з задоволенням. А ще в них діють гарні знижки та є швидка доставка у відділення Нової Пошти та Розетка Делівері (безкоштовна доставка).
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|