|
|||||||
| Авто-Мото-Вело Обсуждение вопросов покупки и продажи автомобилей, проблемы растаможивания, обмен мнениями о ремонте и запчастях, новые модели и цены |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Где заказываете стекла на свой автомобиль?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Новичок
|
Я себе заказывала боковое стекло правое на Toyota, мне безумно понравился выбор на сайте. Я считаю что у них высокого качества стекла Aurisavto.land/avtosteklaavto.land/avtostekla Я давно слышала о магазине авто Ленд, но думала там дорого, но нет. Цены на много ниже чем во многих других.
[IMG]avto.land/imgbank/Image/parts/glass/steklo-zadnej-pravoj-fortochki.jpg[/IMG] |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
Я заміняв скло на своєму авто нещодавно. Зараз на ринку є багато варіантів, але я можу порекомендувати сайт bus-shop.com.ua/autoglass/ , якщо також потрібна заміна скла на авто . Їхні ціни конкурентні, а якість послуг висока. Також вони пропонують широкий вибір скла для різних марок автомобілів. З мого досвіду, робота виконується оперативно, а спеціалісти належним чином вміють обробляти скло, щоб забезпечити його міцність і безпеку. Щодо термінів, все залежить від складності роботи та доступності запчастин, але вони зазвичай стараються зробити все якнайшвидше без втрати якості.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|