|
|
#1 |
|
Местный
|
Заливал всегда моторное масло MOTUL 5Л 5W-30, синтетическое, а теперь к нам в город его не возят, в мой двигатель нужно 6,5 литров и мне не выгодно покупать по литре. Подскажите, может кто знсет, где можно заказать такое моторное масло?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Хорошей площадкой автотоваров, где можно купить моторное масло MOTUL 5Л 5W-30, является Kitaec. На сайте kitaec.ua/ua/avtotovary/masla-i-zhidkosti/motornoe-maslo/ Вы найдете широкий выбор автомобильных товаров, в том числе и моторных масел. Я лично использую MOTUL 5W-30 в своем автомобиле и доволен его качеством. Я считаю, что это отличный выбор для людей, которые хотят защитить свой двигатель и повысить его эффективность. является синтетическим маслом высокого качества, разработанным для легковых автомобилей.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
Я всегда обслуживалась у дилеров и поэтому даже не знаю какое масло нужно заливать. Хотя это имеет большое значение
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Оберіть моторне масло Shell Helix shell-market.com.ua/ для забезпечення високої продуктивності та тривалої експлуатації вашого автомобіля. Це масло не тільки захищає двигун від зносу і корозії, але й забезпечує вищу чистоту, підтримуючи його в оптимальному стані навіть під час інтенсивної експлуатації. Shell Helix ефективно видаляє шкідливі відкладення і запобігає їх накопиченню, що сприяє плавній роботі двигуна і підвищує його ресурс. Вибір Shell Helix — це вибір водіїв, які прагнуть до найвищих стандартів якості та надійності для свого транспортного засобу.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Местный
|
Компанія SAT дбає про всі аспекти логістики від контролю ваги до якісного пакування та маркування вантажів на складі в Рівному та Рівненській області www.sat.ua/tariffs/rivne-rivnenska-oblast/www.sat.ua/tariffs/rivne-rivnenska-oblast/. Наша місія полягає в наданні повного комплексу транспортно-логістичних рішень.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Профи
|
Маючи досвід використання різних мастил, вирішив спробувати www.aral-lubricants.com.ua/ і був приємно здивований. Замовив моторне мастило через сайт, процедура проста і зрозуміла. Мастило виявилося відмінної якості: після його використання двигун мого авто працює гладко, ніби щойно з конвеєра. Особливо вразила ефективність за умов екстремальних температур. Оперативна доставка та ввічливий сервіс зробили процес покупки приємним. Вдячний Aral за чудовий продукт та обслуговування!
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|