|
|||||||
| Авто-Мото-Вело Обсуждение вопросов покупки и продажи автомобилей, проблемы растаможивания, обмен мнениями о ремонте и запчастях, новые модели и цены |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Кто хорошо разбирается, посоветуйте, пожалуйста толковых ребят или хорошее СТО, что бы можно было проверить машину полностью. Спасибо!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Знаю в Киеве только одно сто, которое толково делает работу, oiler.ua/sto/ , вот их сайт, посмотри. Я сам у них обслуживаюсь, пока претензий не было.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
Якщо потрібно фарбування авто, куди звернутися?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Бессмертный
|
Нещодавно я скористався послугами фарбування авто в Києві avtivna.com.ua/kyiv/pokraska/ від Avtivna і був дуже задоволений. Обслуговування на найвищому рівні – жодних затримок і зайвого часу. Вони надали гарантію до 5 років, що додає впевненості в якості виконаної роботи. Вражає також високий рівень професіоналізму та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Якщо вам потрібна якісна і швидка фарбування автомобіля, обов'язково дзвоніть для запису в Avtivna – ви не розчаруєтесь!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Профи
|
А мені потрібна порада щодо датчику тиску на авто марки Toyota . Хто такі купував нещодавно?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Новичок
|
Я вражений якістю ремонту ходової частини мого автомобіля на СТО! Роботи були виконані швидко і професійно, що підтверджує високий рівень майстрів. Мій автомобіль відновив свою плавність їзди і стійкість на дорозі. СТО також порадувало своєю пунктуальністю та чесними цінами. Рекомендую це місце всім, хто шукає надійний сервіс для свого авто! stocar.kh.ua/
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Профи
|
В мене чоловік усіма цими питаннями займається, якщо чесно. Я не лізу ні до ремонту авто, ні до процесу закупки необхідних запчастин та комплектуючих.... Ваше питання йому адресувала і він порадив датчик тиску в шинах 4260702070VK Toyota тут переглянути infodiski.shop/datchyky-tysku-v-shynah-tpms/datchyky-tysku-shyn-toyota/datchyk-tysku-v-shynah-4260702070vk-toyota/infodiski.shop/datchyky-tysku-v-shynah-tpms/datchyky-tysku-shyn-toyota/datchyk-tysku-v-shynah-4260702070vk-toyota/ . Ресурс перевірений і ціни на датчики є досить прийнятними
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Профи
|
Дякую...обов'язково візьму вашу пораду до уваги
|