|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Новичок
|
Привіт усім!
Дівчата, потрібна ваша порада! Не так давно купила собі класну шкіряну сумку — це була мрія ! Вона чорна, з м’якої натуральної шкіри, виглядає дуже стильно й дорого. Хочу, щоб вона служила мені не один сезон, але боюся, що з часом шкіра потріскається або втратить блиск...Я взагалі вперше маю сумку з натуральної шкіри, тому зовсім не розумію, як правильно за нею доглядати: 🔹 Чим її краще чистити? 🔹 Чи потрібно зволожувати шкіру якимись засобами? 🔹 Як зберігати — в пакеті, коробці чи просто в шафі? 🔹 Чи можна носити її в дощ? 🔹 І взагалі — що категорично не можна робити з такими сумками? Можливо, хтось користується спеціальними кремами або спреями? А може, є якісь народні способи, які реально працюють? Буду дуже вдячна за ваші поради, лайфхаки або просто досвід — хочеться зберегти цю красуню надовго ![]() Дякую всім наперед! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Новичок
|
Привіт! У мене теж є кілька шкіряних сумок, тож трохи поділюся досвідом. Я зазвичай просто протираю їх м’якою ганчіркою, іноді злегка вологою, якщо є пил чи плями. Десь раз на місяць наношу спеціальний крем для шкіри — він живить матеріал і повертає блиск. Зберігаю сумки в тканинних мішках і завжди кладу всередину щось, щоб вони не втрачали форму. Дуже важливо тримати їх подалі від батарей і не сушити феном, якщо раптом намокли. І ще одне — ніколи не використовую вологі серветки або спирт, це може зіпсувати шкіру. Нічого складного, просто трохи турботи — і сумка довго буде як нова.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Новичок
|
Маринка, дуже дякую за пораду!
Схоже, я просто панікую через незнання. Але тепер розумію, що все не так страшно. Головне — доглядати регулярно й не експериментувати з хімією. Якщо маєш фото крему, яким користуєшся, — було б супер. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Новичок
|
Рада, що було корисно. Я теж колись боялась зіпсувати свою першу шкіряну сумку, але з часом розібралась, головне — не запускати догляд і не використовувати агресивну хімію.
До речі, якщо хочеш ще більше порад, я недавно натрапила на корисну статтю. Там усе детально пояснюється — як доглядати за шкіряною сумкою: як правильно чистити, чим обробляти, як зберігати, і навіть що робити, якщо сумка намокла. Ось посилання: svit-sumok.com.ua/blog/yak-doglyadati-za-shkryanoyu-sumkoyu-poradi-shcho-zberezhut--na-roki/ — можеш глянути, справді хороша добірка по темі. Я після неї навіть переглянула, як зберігаю сумки вдома
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Новичок
|
Дівчата, хоч сумка — не диван, але я почала використовувати засоби для догляду за меблями Поверхня Шкіра — і результат вразив! Це не просто "меблевий" крем, він чудово підходить і для сумок із натуральної шкіри rozetka.com.ua/ua/sredstva-dlya-uhoda-za-mebelyu/c4644312/poverhnost-71997=327927/rozetka.com.ua/ua/sredstva-dlya-uhoda-za-mebelyu/c4644312/poverhnost-71997=327927/ Легко наноситься, не залишає жирних слідів, а шкіра після нього м’якенька, з приємним блиском і не пересихає. Особливо раджу тим, хто хоче зберегти свою шкіряну красуню надовго. Я наношу раз на місяць — і сумка як нова.
Не бійтеся таких засобів — головне, щоб у складі не було спирту, і протестуйте на непомітній ділянці. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|