|
|||||||
| Медицина Медицинские консультации, помощь в выборе лекарств и методах лечения. Диагностика, лечение и предупреждение заболеваний |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
В мене якесь чи защемлення нерва чи я вже не знаю, що таке, але спина болит добре, майже постійно. Зараз у Львові знаходжуся у відрядженні, до якого лікаря звернутися?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Це біда, біль у спині дуже надокучлива, по собі знаю. Деякий час назад у такому ж положенні був, доки не знайшов гарного лікаря та якісне обстеження. Ось медична клініка у Львові . Сюди зверніться обов'язково. Саме тут мені поставили діагноз та підібрали нормальне лікування, яке допомогло вже через декілька днів.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Выяснили причины боли в спине?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Якщо так сильно болить спина то треба звертатися за допомогою. Спочатку пройти обстеження, зробити можна в клініці HBMedical. Там встановлений томограф експертного класу за допомогою якого можна отримати чіткі зображення для постановки точного діагнозу. Лікарі оперативно роблять висновки, поясняють деталі, підтримують під час процедури. Дізнавайтеся всі подробиці на сайті лікарні там же можна записатися на консультацію чи процедуру онлайн.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Избранный
|
Привіт! Якщо біль сильний і постійний, краще звернутися до невролога — він зможе визначити, чи це защемлення нерва, і призначити лікування. Також може допомогти мануальний терапевт, але спочатку все ж краще проконсультуватися з лікарем. У Львові є багато медичних центрів, наприклад, клініка «Медікавер» чи «Новий Зір», де можна записатися до потрібного спеціаліста. Успіхів і якнайшвидшого одужання!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Профи
|
А для чого терпіти такий біль та експериментувати? Перейдіть на сайт та пошукайте тут клініку з хорошими відгуками та кваліфікованими лікарями, які допоможуть вам швидко та ефективно розв'язати проблему. Не ризикуйте своїм здоров'ям — обирайте професіоналів.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Профи
|
да, это проблема, но такую проблему решать стоит как по мне
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Профи
|
Після аварії моя спина боліла сильно дуже, тому я вирішила не терпіти біль, а пройти обстеження, записсалась до лікаря на консультацію онлайн, таким чином отримала якісне сучасне лікування і зараз ситуація вже в рази краща
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Пользователь
|
Привіт, не знаю, що саме вас турбує, але якщо це проблеми з суглобами, то якщо вас все ж таки мучить біль у спині, блокада для спини в «Континіум» - надійне рішення. Клініка Континиум пропонує професійний підхід і комфортні умови. У них чудові клиника та фахівці, рекомендую!
Последний раз редактировалось Максим Дзюба; 03.02.2025 в 15:07. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|