|
|||||||
| Политика Все политические дебаты города Днепропетровска, Украины и мира |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Кабінет Міністрів має на меті запровадження нових державних програм, які дозволять створити нові робочі місця.
"Ми розробили та запроваджуватимемо нові державні програми зайнятості, які дозволять людям отримувати нові робочі місця", - заявила Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко в ході робочої поїздки до Хмельницької області під час відвідування міського центру зайнятості. За її словами, на "сьогодні, коли криза вже завершується, головний показник зайнятості населення України такий самий, як і до кризи". Прем'єр-міністр також вручила урядові нагороди найкращим працівникам Хмельницького центру зайнятості та подякувала їм за злагоджену роботу. Юлія Тимошенко зазначила: "Те, що урядова делегація сьогодні у вас говорить про те, що ви – найкращі". |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Кандидат в Президенти, чинний прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що результатом здійснення стимулюючих заходів для розвитку підприємницького сектору повинне стати збільшення до 70 % частини малого та середнього бізнесу у виробництві внутрішнього валового продукту (ВВП) України.
Про це йдеться у статті-відповіді Юлії Тимошенко на запитання та коментарі відвідувачів її Персонального сайту. "Великій бізнес вирішує великі питання, але тільки малий та середній бізнес вирішує соціальні питання. Тому для мене, і як для голови Уряду, і як для кандидата на пост Президента України, головним пріоритетом є захист прав підприємців та створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу у всіх сферах суспільного життя, а також збільшення його частки у ВВП держави до 70%", - вважає Юлія Тимошенко. За її словами, саме на основі цієї позиції розроблялася її виборча програма як кандидата в Президенти. "На мій погляд, все, що робилось для підприємців останні 18 років – це як подушка безпеки при автокатастрофі: життя рятує, але робить подальший рух неможливим. Минулий рік показав, що саме завдяки малому та середньому бізнесу вистояла українська економіка, завдяки вашім знанням та наполегливій праці", - вважає прем’єр. Юлія Тимошенко підкреслила, що на посаді Глави держави сприятиме ухваленню проекту закону, яким передбачається удвічі скоротити перелік видів діяльності, що підлягають ліцензуванню. Крім того, на її думку, для стимулювання розвитку малого та середнього бізнесу в Україні необхідно встановити вичерпний мінімальний перелік документів (не більше 2-3-ох), необхідних для отримання ліцензій, максимально спростити процедури їх отримання. Юлія Тимошенко також ініціює реформування порядку проведення контрольних перевірок шляхом декларування суб’єктом господарювання спроможності виконання ліцензійних умов та запровадження альтернативного способу регулювання ліцензування шляхом саморегулювання – утворення саморегульованих організацій. "В умовах кризи, наш Уряд пішов на безпрецедентні крок – ми зупинили у 2009 році вал перевірок. Супротив з боку контролюючих органів був шалений і ви, думаю, теж це відчули. Але на цьому ми не зупинятимемося. Я і надалі буду робити все, щоб заборонити або максимально скоротити кількість перевірок і навіть за допомогою нових повноважень ліквідувати практично половину контролюючих органів", - підкреслила кандидат в Президенти. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|