|
|
#1 |
|
Избранный
|
Моя девушка занимается маникюром. Я бы ей хотел сделать хороший подарок на именины. Как думаете будет уместно, если я ей подарю, что-то для маникюра?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Бессмертный
|
А почему нет, если это ее увлечение и заработок. Всегда материал нужен, а стоит он не дешево и при этом она обрадуется, что вы разделяете ее предпочтение по ногтевому сервису. Я своей сестре (она тоже занимается этим делом) всегда такие подарочки делаю. Последний раз брала стерилизатор для маникюрных инструментов в магазине Сталекс, качество супер, да и цены не кусаются.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
У меня все практически от Сталекс))) Качество реально хорошее. Я что себе беру, что на подарки подругам
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Пользователь
|
Останнім часом захопилася манікюром і почала все частіше робити його вдома. Підкажіть, як правильно доглядати за інструментами для манікюру, щоб вони завжди залишалися чистими і безпечними для використання? Чи обов’язково їх стерилізувати, і якщо так, то як це краще зробити?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Профи
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Местный
|
Чудовий подарунок це буде фрезер для манікюру. Я знайшла хороші варіанти і придбала на ***APROF.shop . Вибір хороший - є як прості для дому, так і професійні моделі. Звернула увагу на акумуляторні, бо зручно працювати без проводів. В комплекті були потрібні насадки, а потужність можна підібрати під свої потреби. Загалом, допомогло розібратися і зробити вибір.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|