|
Параллельный мир Оккультизм, парапсихология, экстрасенсорика, магия и другое. |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Новичок
|
![]()
Я дуже довго не могла зрозуміти, чому в моїй родині повторюються одні й ті самі нещастя.
Батько рано помер, мама усе життя була хвора. Моя сестра — тричі розлучена, сама виховує дитину. А я… я просто боялась вже жити. У мене нічого не виходило: ні робота, ні стосунки, ні здоров’я. Постійні поломки, аварії, втрати. Ніби хтось спеціально перекривав усе хороше. Я помітила, що щось схоже було й у бабусі — вона також рано овдовіла і до останніх днів жила у самоті. Складалось враження, що на нашій родині лежить якесь прокляття, щось темне й старе, що тягнеться з поколінь. Я зверталась до психологів, лікарів, навіть до церкви. Але ніде не могла знайти причини. Поки не почула про бабусю-ясновидицю Єлизавету Андріївну з Київської області. Жінка в інтернеті написала, що ця бабуся допомогла зняти родове прокляття і вперше за багато років в її родині почались зміни. Я зважилась. Я не вірила повністю, але вже не мала іншого виходу. Розповіла бабусі все — і вона сказала, що на нашій родині дійсно лежить стара енергетична програма руйнування, зроблена ще за прабабці. Щось, що тягнеться через покоління й не дає жінкам бути щасливими. Вона почала працювати. Це була не одна розмова, а цілий процес: молитви, очищення, поради, як поводитись, що говорити, які речі винести з дому, як правильно захистити себе й своїх дітей. Я не можу передати словами, наскільки все змінилось. Спочатку — я почала нормально спати. Потім — зникли постійні неприємності. Я відчула, що з плечей зійшла якась вага. Сестра зустріла хорошого чоловіка, і вперше заговорила про шлюб. Мама стала почувати себе краще. Я отримала роботу, яку давно хотіла. Найважливіше — в моєму домі з’явився спокій. Ніякого крику, сліз, страху. Просто тиша. Добра, світла тиша. Я відчула, що ми почали дихати. Це все — завдяки бабусі Єлизаветі. Вона — не просто ясновидиця. Вона — людина, яка відчуває чужий біль, і бере його в свої руки з добром, а не для вигоди. ________________________________________ Номер бабусі: +38 066 154 23 67. Вона живе в Київській області, приймає й допомагає по всій Україні. Працює разом з донькою Любею, яка підтримує в питаннях любові, стосунків, жіночої долі. |
![]() |
![]() |
![]() |