Хто має досвід із замовленням моторної оливи онлайн? Вперше беруся самостійно за це питання, раніше все робили на СТО, а тепер хочу трохи розібратися сам і заощадити. Головне для мене, щоб була якісна олива (без підробок) і нормальна ціна з доставкою. Дивився по різних сайтах, але вибір просто очі розбігаються… Можливо, є якісь перевірені варіанти, де і швидко, і вигідно?
Коли я тільки починав свій шлях автолюбителя, думав, що зекономити кілька сотень гривень на оливі не така вже й проблема. Але після першої серйозної поломки в моторі свого позашляховика зрозумів, наскільки помилявся. Дешеві оливи швидко втрачали свої властивості, двигун перегрівався, а витрата пального зросла. З того часу використовую виключно якісну моторну оливу https://motoroil24.com.ua/ яку замовляю через Motoroil24 - це перевірений інтернет-магазин автомобільних олив та рідин, у якому і ціна приємна, і вибір великий. Особливо рекомендую моторні оливи для спеціалізованої позашляхової техніки те, що треба для мого залізного друга, який часто буває на бездоріжжі. Машина їде м’яко, не гріється, мотор працює тихо, різниця відчутна навіть без спеціального обладнання. Краще один раз вкластися у добру оливу, ніж потім ремонтувати мотор за шалені гроші. Хлопці з магазину якщо що підкажуть потрібний варіант, сервіс тут на рівні!