Де у Дніпрі можна якісно відремонтувати дизельні форсунки?
Останнім часом моя машина почала диміти і втрачати потужність, особливо помітно на холодну — двигун працює нерівно, іноді навіть глухне. Думаю, що проблема у дизельних форсунках. Хто може порадити надійний сервіс у Дніпрі, де швидко і якісно відремонтують дизельні паливні системи з гарантією?
Re: Де у Дніпрі можна якісно відремонтувати дизельні форсунки?
Цитата:
Сообщение от milana.svetlova
Останнім часом моя машина почала диміти і втрачати потужність, особливо помітно на холодну — двигун працює нерівно, іноді навіть глухне. Думаю, що проблема у дизельних форсунках. Хто може порадити надійний сервіс у Дніпрі, де швидко і якісно відремонтують дизельні паливні системи з гарантією?
Відгуки біля T-Diesel https://t-diesel.com.ua/ були позитивними, тому звернулась саме туди, коли у мене виникли проблеми з дизельною форсункою — машина почала диміти і втрачати потужність. У сервісі зробили безкоштовну діагностику, чітко пояснили проблему та запропонували якісний ремонт із гарантією на 6 місяців. Використовують сучасне обладнання, зокрема стенд CORBAN ZAPP, що дозволяє відновити форсунки максимально точно. Після ремонту двигун працює рівно, диму немає, потужність повернулась. Майстри працюють оперативно, ціни прозорі, сервіс клієнтоорієнтований. Залишилась дуже задоволена і рекомендую цей сервіс.