|
|||||||
| Флейм Разговоры на любые темы |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Планую почати невелике будівництво у Київській області, і зараз активно підбираю постачальників металопрокату. Уже мав кілька пропозицій, але ціни дуже відрізняються. Хотілося б знайти компанію, яка працює без посередників, має власний склад і може запропонувати адекватні умови доставки. Також важливо, щоб продукція мала сертифікати якості, адже я не хочу ризикувати з неякісним металом. Порадьте, будь ласка, перевірену металобазу в Києві, бажано з досвідом роботи не менше 10 років і хорошими відгуками від клієнтів. Можливо, хтось вже співпрацював і може поділитися контактами?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Рекомендую звернутися до БЕКАС bekas.com.ua/ua — це одна з найстаріших металобаз у Києві, яка працює з 1994 року. Компанія має власний великий склад і пропонує понад 600 найменувань металопрокату — арматура, балки, куточки, швелери, труби. Вони постачають метал безпосередньо від виробників, тому ціни нижчі, ніж у багатьох конкурентів. Також є послуги різання металу та доставка по всій Україні. Усі товари сертифіковані, що особливо важливо для будівництва. Я купував у них кілька разів для приватних об’єктів — завжди залишався задоволений сервісом та якістю. Раджу зателефонувати менеджеру — підберуть варіант під твій бюджет і швидко організують доставку.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|