|
|
#1 |
|
Новичок
|
Предлагаю (а также закупаю) морские контейнеры 5, 20 и 40 футов. Также в наличии оборудованные бытовки и 40-футовые контейнеры High Cube (увеличенной вместимости). Подробный каталог с описанием и фото на сайте tkan.com.ua
Доставка и перевозка контейнеров по всей территории Украины. Цена договорная, обсуждается в телефонном режиме. (097)244-48-93 (050)864-95-75 Игорь Анатольевич |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Бессмертный
|
Які переваги офісних блок-контейнерів?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
Офісні блок-контейнери мають безліч переваг, серед яких мобільність, швидкість монтажу та економічність. Вони дозволяють швидко організувати робочий простір без тривалих будівельних робіт, що є ідеальним рішенням для тимчасових офісів або розширення існуючих площ. Крім того, блок-контейнери легко транспортувати та адаптувати під різні потреби. Вони забезпечують високу рівень комфортності та можуть бути оснащені всім необхідним для ефективної роботи. Для детальнішої інформації та вибору блок-контейнерів рекомендую сайт де ви знайдете широкий асортимент і корисні поради щодо вибору.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Останнім часом я серйозно задумався про організацію складу для зберігання інструментів і матеріалів. Спочатку думав будувати невелике приміщення, але знайомий порадив звернути увагу на морські контейнери. Почав шукати, де їх можна придбати в Україні, і натрапив на зручний сайт —
Тут зібрано багато варіантів контейнерів — різного розміру, стану, навіть є можливість купити перероблені під офіс чи склад. Найбільше сподобалося, що все чітко описано: товщина металу, рік випуску, розміри. Після перегляду кількох пропозицій я зрозумів, що контейнер — це практичне рішення для зберігання, тим паче, якщо потрібно щось мобільне. Тепер думаю взяти один для дачі — зроблю з нього невеликий технічний блок. |
|
|
|
![]() |
| Метки |
| контейнер, купить, куплю, морской |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|