|
|
#1 |
|
Местный
|
Після року спроб торгівлі на власні кошти я зрозумів, що без підтримки і капіталу рости дуже важко. Саме тоді звернув увагу на проп трейдинг і вирішив спробувати. Мене приємно здивувала прозорість умов, швидкість прийняття рішень і можливість отримати фінансування після проходження тесту. Перші тижні я звик до нового формату, а тепер вже бачу реальні результати, стабільний прибуток і можливість масштабувати свою роботу. З компанією торгувати цікаво і безпечно, відчуваєш себе частиною команди, яка зацікавлена в твоєму розвитку. Для тих, хто хоче вийти на новий рівень у трейдингу, це справді гарна можливість.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Ребята, а посоветуйте нормальную платформу для изучения трейдинга. Интересует именно системный подход, а не просто теория. Хочется научиться реально анализировать рынок и понимать, как работают профессионалы. Может кто проходил что-то стоящее?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Привет. Если нужна база с практикой, то я бы посмотрел на resonance.vision. Там программа построена от простого к сложному, причем абсолютно бесплатная. На resonance.vision можно детально разобрать по всем уровням сложности. Есть интерактивные задачи на реальных примерах, AI помощник и словарь терминов. Больше 22 тысяч людей уже завершили обучение там. Сам прохожу сейчас, очень помогает.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|