|
|||||||
| Флудилка СПшников Флудим и разговариваем на любые темы! |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Бессмертный
|
Потрібно сховати вхід до технічної ніші в підлозі санвузла так, щоб він повністю зливався з керамогранітом. Плануємо класти плитку великого формату, тому важливо, щоб краї не кришилися при постійному відкриванні. Хто вже ставив подібні системи, наскільки помітні стики навколо кришки після фінішного оздоблення. Чи реально досягти ефекту абсолютної невидимості шва на підлозі.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Домогтися повної відсутності швів не вийде, бо дверцята мають якось рухатися, але зазор можна зробити мінімальним. Якщо затирка на всій підлозі збігається за кольором зі щілиною люка, то візуально все виглядає як звичайна розкладка плитки. Я використовував моделі з посиленими петлями, вони не дають перекосів, тому краї плитки залишаються цілими роками.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
При монтажі люка під наповнення головне правильно розрахувати висоту підливки всередині кришки. Якщо шар розчину буде занадто тонким, плитка може тріснути під вагою людини. Я заповнював порожнечу міцним бетоном і армував його сіткою, щоб конструкція стала монолітною. Також обов'язково дивіться на наявність газових ліфтів. Без них підняти такий сендвіч з бетону та плитки буде дуже важко навіть міцному чоловікові. Шви по периметру зазвичай залишають порожніми або заповнюють силіконом у колір затирки, щоб забезпечити вільний хід дверцят. Важливо виставити раму ідеально по лазерному рівню до заливки основної стяжки, тоді перепадів висоти не буде взагалі. Правильно встановлена конструкція витримує великі навантаження і не створює зайвого шуму під ногами.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Избранный
|
Цитата:
Для прихованого доступу раджу купувати металеві вироби з товстого профілю, що мають антикорозійне покриття. У себе в котельні я встановив www.vodaland.com.ua/catalog/beautification/inspection_hatches/metal_hatches/-121.lyuk-pid-napovnennya/люк під плитку на підлогу з прихованими петлями, що дозволило зберегти цілісність малюнка підлоги. При виборі обов'язково звертайте увагу на якість зварних швів рами, бо при навантаженні слабкий метал може повести. Я б рекомендував моделі з гумовим ущільнювачем, він не тільки захищає від вологи, а й працює як демпфер, прибираючи будь-який металевий брязкіт. Під час наклеювання плитки на кришку стежте, щоб клей не потрапляв у зазори між рамою та дверцятами, інакше потім не відкриєте. Знімна ручка зазвичай ховається під декоративну заглушку, що робить поверхню безпечною та естетичною. Це найнадійніший спосіб організувати ревізію комунікацій без шкоди для дизайну інтер'єру. [IMG]skrinshoter.ru/s/281225/rOLbcqdp.jpg?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0 %B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-28-12-2025%2013:18:49.jpg[/IMG] |
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|