Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > ГОРОД ДНЕПР > Клуб потребителей

Клуб потребителей Обсуждение товаров, услуг, торговых марок и их качества.

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 25.01.2026, 21:20   #1
kirillovik
Бессмертный

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 204
kirillovik на пути к лучшему
По умолчанию Оклейка авто рекламою у Львові: як знайти адекватних виконавців?

Друзі, підкажіть, будь ласка, хто вже стикався з оклейкою авто рекламою у Львові. Потрібно обклеїти службове авто, щоб виглядало охайно і не як пересувний банер із 90-х. Цікавить реальний досвід: хто робив, як тримається плівка, чи допомагають із дизайном і чи не зникають після передоплати. Хочеться знайти компанію, з якою можна нормально поговорити і без нервів довести справу до кінця.
kirillovik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 27.01.2026, 22:34   #2
sasha9
Избранный

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 170
sasha9 на пути к лучшему
По умолчанию Re: Оклейка авто рекламою у Львові: як знайти адекватних виконавців?

Мене давно цікавила оклейка авто рекламою Львів https://www.google.com/maps/place/%D...hl=uk&ictx=111 і я нарешті звернувся до компанії Артпром. Вони одразу запропонували цікаві варіанти дизайну та уважно вислухали мої побажання. Процес пройшов дуже швидко, і вже через кілька днів моє авто виглядало професійно та привабливо. Я був приємно здивований тим, наскільки якісно виконана робота і наскільки стильно все виглядає. Ціна була доступною, а розрахунок вартості прозорий і зрозумілий. Команда Артпром підказала оптимальні маршрути для ефективної реклами, що дуже допомогло у просуванні мого бізнесу. Рекомендую цю компанію всім, хто хоче отримати відмінний результат швидко та без зайвих клопотів. Тепер моє авто стало рухомою рекламою, яка привертає увагу кожного дня.
sasha9 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ