|
|
#1 |
|
Местный
|
Хочу поділитися власним досвідом і щиро порекомендувати Діно Family Barbershop у Вінниці. Якщо коротко — це саме те місце, куди хочеться повертатися, особливо коли йдеться про стрижку для дитини. Я довго шукала барбершоп, де буде комфортно не лише результатом, а й атмосферою, і тут реально зійшлося все.
У Діно Family Barbershop дуже уважно ставляться до дітей: ніхто не поспішає, майстри спокійно знаходять підхід навіть до тих, хто не дуже любить стригтися. Видно, що люди працюють не «на потік», а з душею. Дитина вийшла не просто акуратно підстрижена, а реально задоволена, без стресу й сліз — для мене це головний показник. Окремо хочу відзначити чистоту, порядок і дружню атмосферу. Тут не страшно довірити дитину майстрам, бо все продумано до дрібниць. Зручно, що барбершоп знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Келецька, буд. 61а — легко дістатися і не потрібно витрачати пів дня. Якщо ви шукаєте перевірене місце для дитячої або сімейної стрижки у Вінниці, сміливо рекомендую. Ось їхня сторінка в Instagram, де можна подивитися роботи та записатися: Рекомендую від першої особи — ми точно ще не раз сюди повернемося. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|