|
|||||||
| Новости Новости Днепропетровска и Украины |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Зам. Админа
|
За розрахунками Інституту аграрної економіки, середня вартість новорічного столу для родини з чотирьох осіб на початок грудня 2025 року становить 3980 грн, що на 10,7% більше порівняно з минулим роком. Про це пише «Главком». Зокрема, салат «Олів’є» (3 кг) коштуватиме 407 грн (+5,8%), а ковбаса – 180 грн за 0,5 кг (+12,5%). Овочі подешевшали: картопля […]
Источник: mistokyiv.com/ukraine/shho-podorozhchalo-z-novorichnogo-menyu-v-ukra%d1%97ni-cini-na-produkti-ta-napo%d1%97/]Місто Київ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Ціни на новорічний стіл цього року дійсно змусили замислитися, бо здорожчало практично все, від м'яса до ігристого. Я для себе вирішив, що замість того, аби бідкатися, краще шукати варіанти, як купувати розумніше та не переплачувати на святковому ажіотажі. Якось натрапив на змістовний матеріал про те, що вигідніше купувати взимку: практичні рішення для повсякденних покупок в Метро Там добре розписано, як можна зекономити на базових продуктах навіть у пік сезону. Мені такий підхід допоміг трохи збалансувати витрати, бо в онлайн-каталогах набагато простіше відстежувати акційні пропозиції та великі фасування. Тепер я просто формую кошик заздалегідь і не бігаю по магазинах у передсвятковій черзі, де ціни ростуть ледь не щогодини. Та й доставка під самі двері рятує, коли треба закупити напої та продукти відразу на кілька тижнів вперед. Зрештою, головне — це правильна стратегія покупок, тоді навіть зі зростанням цін можна накрити гідний стіл без дірок у бюджеті.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|