|
|||||||
| Разное Обсуждение разнообразных тем |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Привіт усім! Слухайте, я один такий, чи вас теж трохи збиває з пантелику нинішній перехід на нові календарі? Раніше все було зрозуміло, а зараз постійно плутаюся: коли тепер Миколая, коли Покрова, а коли професійні свята за новим стилем. Намагався шукати в мережі, так там на кожному другому сайті різна інформація, або взагалі купа застарілих статей за 2021 рік. Особливо важливо для планування вихідних та поїздок до родичів у село, бо там традиції — це святе. Хто де дивиться актуальну інформацію, щоб точно знати, що сьогодні за день і нічого не пропустити? Хочеться знайти якесь одне джерело, де інформація оновлюється в реальному часі і відповідає дійсності, а не просто передруки з Вікіпедії десятирічної давнини. Буду вдячний за ваші рекомендації!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Та це зараз у багатьох така біда, я сама перші місяці з блокнотом ходила, щоб нічого не наплутати. Дійсно, інформаційний хаос ще той. Я для себе вирішила це питання дуже просто: знайшла сервіс, де можна в один клік перевірити Там календар адаптований, все чітко розділено на релігійні, державні та міжнародні події. Навіть якщо якісь зміни в законодавстві чи календарі відбуваються, вони це швидко фіксують. Мені подобається, що там є не тільки назва свята, а й короткий опис традицій — іноді цікаво почитати, звідки взагалі взявся той чи інший день. Тепер щодня туди заглядаю перед роботою, щоб знати, до чого готуватися і кого з друзів "затегати" у соцмережах з вітаннями. Спробуйте, реально зручна штука без зайвого головного болю.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Дуже дякую за підказку, саме те, що я шукав — тепер календар завжди під рукою і ніякої плутанини!
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|