|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Порадьте перевірений магазин для дорослих товарів, де реально якісний сервіс і нормальні товари? Бо зараз стільки сайтів, що вже не знаєш кому довіряти. Хочеться замовити без переживань, щоб усе було анонімно, швидко й без неприємних сюрпризів. Цікавить саме особистий досвід, а не просто реклама.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
У мене був схожий досвід, поки не знайшла Сексшоп Love is Good. Спочатку теж боялась щось замовляти, але в результаті залишилась дуже задоволена. Там реально все зроблено нормально: сайт зручний, товари детально описані, є фото й характеристики. Замовлення оформили швидко, доставка теж без затримок, а упаковка повністю анонімна. Я брала там еротичну білизну та кілька аксесуарів — усе прийшло хорошої якості, без дефектів і виглядало навіть краще, ніж на фото. Ще сподобалось, що підтримка відповідає нормально, а не шаблонними фразами. Тепер уже кілька разів там купувала й кожного разу все проходило без проблем, тому можу сміливо радити.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|