|
|
#1 |
|
Профи
|
Я вчу старшокласників, і хоча моя тема — історія, часто в класі говоримо про сучасних українських героїв. Усик — один із них. Ця стаття про usik-fury.com.ua/boxing.htmlСтавки на бокс дає не лише інформацію про бій, а й формує образ людини, яка перемагала з гідністю. Текст дуже доречний для обговорення в класі: тут і спортивна етика, і патріотизм, і глибокий аналіз. А ще — грамотна українська мова, що для мене як вчителя дуже важливо. Зберіг собі як приклад якісної журналістики. Планую використати уривок на уроці громадянської освіти.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Привіт, друзі! Хто планує дивитися 23 травня? Я вже зараз активно вивчаю лінію на Паріматч і шукаю найкращі варіанти для ставок. Бій обіцяє бути цікавим, адже Ріко Верховен — це не простий суперник. На parimatch можна поставити не тільки на переможця, а й на кількість раундів або на те, чи буде нокдаун. Оскільки це легальні ставки на спорт, я спокійно можу аналізувати коефіцієнти і робити ставки. Хто вже подивився лінію на цей поєдинок?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Для старшокласників це може стати хорошим прикладом медіаграмотності: де закінчується спортивна журналістика і починається маркетинг, як відрізняти нейтральний аналіз від матеріалу з прихованою метою.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Треба розуміти, що це український боєць, який неодноразово доводив свій клас на найвищому рівні. Усик має неймовірну дисципліну, характер і боксерський інтелект, тому завжди виходить у ринг максимально підготовленим. Саме тому багато хто впевнено робить і вірить у його перемогу.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|