|
|||||||
| Новости Новости Днепропетровска и Украины |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Зам. Админа
|
Фото: AgroPortal.ua Під відкликання потрапили популярні бренди дитячих сумішей SMA, BEBA, NAN та Alfamino. Компанія Nestl? розширила масштабну кампанію з відкликання дитячого харчування через можливу наявність токсину цереулід у низці сумішей. Якщо раніше перевірки стосувалися переважно Європи, то нині вони охопили країни Африки, Америки та Азії, зокрема Бразилію, Китай і Південну Африку. Про це повідомляє […]
Источник: mistokyiv.com/world/nestle-vidklikaye-dityache-xarchuvannya-u-desyatkax-kra%d1%97n-cherez-rizik-nebezpechnogo-toksinu/]Місто Київ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Я вже не перший раз купую дитяче харчування для своєї дитини і в цілому залишаюся задоволена цим вибором. Брала різні варіанти — суміші та каші, і можу сказати, що малюк добре їх сприймає, їсть із апетитом і без проблем із животиком. Для мене важливо, що склад виглядає збалансованим, а сама продукція підходить для різного віку, тому легко підібрати потрібний варіант під потреби дитини. Також подобається, що Малютка доступна майже всюди і має нормальну ціну, тому не доводиться переплачувати або довго шукати в магазинах. Поки що це для мене досить надійний варіант дитячого харчування на кожен день.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|