|
|||||||
| Клуб потребителей Обсуждение товаров, услуг, торговых марок и их качества. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Привіт усім! Давно думаю про автономне живлення для дачі, бо світло там вимикають регулярно, а генератор вже втомив своїм ревом і бензином. Хочу зібрати невелику сонячну станцію, панелі, контролер заряду, акумулятор. Дивився пропозиції в інтернеті, але ціни різняться в рази, і я вже трохи розгубився, кому вірити. Може, хтось із вас вже проходив через це і купував обладнання не в перших-ліпших магазинах, а перевірених? Буду вдячний за конкретні назви або хоча б напрямок, куди копати. Дуже хочу нарешті забути про блекаути!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Бессмертный
|
Я теж довго порівнював різні пропозиції, бо ціни на однаковий, на перший погляд, товар дуже відрізнялися. Було страшно купити щось неякісне або переплатити через незнання. Зрештою звернувся до магазину Електро-Шоп за рекомендацією колеги, який уже встановив собі автономне живлення. Найбільше сподобалося, що зі мною говорили простою мовою, без складних технічних термінів, пояснили різницю між акумуляторами, допомогли правильно розрахувати потужність панелей та підібрали контролер під мої потреби. Не довелося шукати комплектуючі по різних сайтах, усе замовив в одному місці. Приємним бонусом стала офіційна гарантія та нормальна підтримка після покупки. Станція вже пережила не одне відключення світла, і тепер про генератор згадую тільки тоді, коли бачу, як сусіди його заводять.У мене від співпраці залишилися лише позитивні враження.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|