|
|
#1 |
|
Профи
|
Привіт, потребую знайти якісну дитячу бязь для пошиття постільної білизни оптом у Днепрі або з доставкою по Україні, для дітей важна безпека матеріалу, бязь це недорога ткань але практична, не вибаглива до догляду, хочу запропонувати батькам доступний варіант, де можна купити дитячу бязь рулонами, які є варіанти, як швидко доставляють у мій град?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Бязь це класичний вибір для постільної білизни малюків, багато років користується попитом і батьки їй довіряють. Я займаюсь пошивом дитячої білизни і знаю що батьки цінують такий варіант за ціною і практичністю, саме для цього обирають дитячу бязь для щоденного використання дітьми. Наприклад barbatextile пропонує дитячу бязь GLuxB-5430, сам недавно почав працювати з цією тканиною, просто чудова для дітей, щільна, гіпоалергенна, не вибаглива у прання, робити з нею легко, служить років без проблем. Мінімальний заказ від одного рулона, рулони мають п'ятдесят-шістдесят метрів, безкоштовна доставка у Днепр і по всій країні через Нову пошту при замовленні через сайт. barbatextile має систему скидок для постійних замовників, що особливо важливо для регулярних замовлень якісної дитячої білизни, матеріал служить довго.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|