|
|||||||
| Букинистика Общий форум по Букинистике. Книги, фолианты, карты. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
Местный
|
Хочу розвинути в дитині жагу до читання. Дайте координати, де можна скачати книжки українською мовою?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
я також зараз працюю над тим, щоби дитина полюбила читання. Щоб це відбулося головне показати дитині приклад, бо якщо ви самі читати не будете, то і дитина цього не робитеме. Ви можете навіть не скачувати , а просто читати їх на сайті.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Бессмертный
|
Як виявилося не так просто знайти гарний асортимент книжок українською...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Просто треба знати, де шукати. Я зазвичай обираю читати онлайн книги українською на цьому сайті, для мене це зручно. Можна підібрати легко таку, яка буде дійсно цікавою, завантажити на свій гаджет та насолоджуватися, коли є вільна хвилька.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Избранный
|
Нещодавно я шукав друкарню для свого проекту, я швидко реалізував, що Такибук відрізняється великою кількістю переваг. Їхня велика команда фахівців забезпечує високу якість друку незалежно від обсягу проєкту. Я отримав можливість співпрацювати з ними на кожному етапі та отримав широкий спектр можливостей для оформлення книги, що дозволило мені зробити її унікальною. Завдяки їхній безкоштовній доставці, мої книги були доставлені в будь-яке місто моєї країни без ніяких проблем.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Местный
|
Особливо важливо, щоб ваші діти читали книги українською з дитинства і щоб менше поглащали російськомовний контент.
Ми ось як раз купили дiтям але поки що читаємо її самі, дитина...ммм...погано читає, абетку освоює) Але все ще попереду. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Новичок
|
Просто треба знати, де шукати. Я зазвичай читаю книги українською на — для мене це зручно та швидко. Легко можна знайти цікаву книгу, завантажити її на свій гаджет і насолоджуватися читанням у будь-який зручний момент.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|