|
Медицина Медицинские консультации, помощь в выборе лекарств и методах лечения. Диагностика, лечение и предупреждение заболеваний |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
Новичок
|
![]()
Привіт, друзі! Пишу тут, бо ситуація тривожна. Після одного з вибухів кілька днів відчуваю себе дивно: шум у вухах, голова паморочиться, іноді слабкість накочує. Не можу зрозуміти, чи це просто нерви здають, чи щось серйозніше?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Новичок
|
![]()
Дивись, це може бути як наслідком стресу, так і травми. У мене після схожої ситуації було так само — шум у вухах, трохи плутанина в думках. Лікар сказав, що легка черепно-мозкова травма. Головне — не ігноруй це, бо наслідки можуть проявитися пізніше.
Ти краще звернися до лікаря. До речі, ти перевіряв тиск чи робив якісь обстеження? Часто проблеми із судинами ще додають дискомфорт |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Избранный
|
![]()
Привіт! Мені шкода чути про те, що ти переживаєш таку ситуацію. Після вибухів часто організм реагує на стрес, і це може проявлятися у вигляді різних симптомів — шум у вухах, головокружіння та слабкість. Можливо, варто звернутися до лікаря, щоб виключити будь-які серйозніші причини. Тримайся, все буде добре!"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Новичок
|
![]()
Слухай, я теж був у схожій ситуації після вибуху. Думав, просто стрес, але згодом симптоми тільки посилилися. Обов’язково зверни увагу на запаморочення, проблеми зі сном чи навіть легкий головний біль — це можуть бути ранні ознаки контузії.
До речі, на цьому сайті я знайшов круті поради з перших дій і лікування — Тримайся там, не запускай ситуацію, навіть якщо здається, що все дрібниці. Розуміння того, що з тобою відбувається, реально допомагає уникнути ускладнень. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Новичок
|
![]()
Так, підтримую, краще не ризикувати. У нас один знайомий теж думав, що "саме минеться". А потім виявилося, що травма виявилася серйознішою, ніж здавалося. Добре, що встиг звернутися вчасно. Головне — дати собі спокій і час на відновлення.
|
![]() |
![]() |
![]() |