|
Флейм Разговоры на любые темы |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
Новичок
|
![]()
Останнім часом задумалась, який наповнювач для котячого туалету найкращий. Перепробувала кілька варіантів – від звичайного деревного до силікогелевого, але кожен має свої нюанси. Деревний швидко розсипається, комкувальний добре вбирає вологу, але іноді прилипає до лап. Силікогелевий, здається, зручний, але мій кіт його не дуже любить. Який варіант ви використовуєте? Може, є щось ідеальне?
Последний раз редактировалось ClaraWeltz; 26.02.2025 в 13:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Новичок
|
![]()
ак, питання вибору наповнювача – це справжній квест для власників котів. Я теж перепробував різні варіанти, і можу сказати, що найважливіше – це враховувати звички та чутливість кота.
Наприклад, якщо тварина не любить занадто великі гранули, то краще брати щось дрібніше. Щодо запаху, силікогелевий дійсно добре поглинає вологу та нейтралізує запах, але деяким котам він не подобається через шурхіт. Бентонітовий наповнювач добре комкується, його зручно прибирати, але він може прилипати до лап, особливо якщо кіт довгошерстий. Я останнім часом зупинився на комкувальному варіанті – він оптимально поєднує зручність та ефективність. До речі, великий вибір наповнювачів можна знайти на Последний раз редактировалось АндрейГорн; 26.02.2025 в 13:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Новичок
|
![]()
так
![]() Цікаво! Я якраз думала спробувати бентонітовий, бо зараз користуюсь деревним, і він розлітається по всій квартирі. Але мені подобається, що він натуральний і не має хімічного запаху. Думаю, спробую комкувальний, якщо кажете, що його легше прибирати. Последний раз редактировалось ClaraWeltz; 26.02.2025 в 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |