|
Туризм и отдых Путевки и туры, обсуждение отелей и отдыха |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
Новичок
|
![]()
Літній відпочинок в Карпатах - це свіже повітря, цілющі гірські джерела, безкрайні карпатські ліси, галасливі водопади, екскурсії в гори, все це створює унікальні умови для незабутнього відпочинку, для зцілення душі і тіла. Наша приватна садиба знаходиться в 30-ти метрах від лісу, в 100 метрах від швидкої гірської річки. Тут можна цілими днями гуляти, насолоджуючись прекрасними пейзажами, збираючи білі гриби і ягоди, які зустрічаються на кожному кроці.
Наша приватна садиба знаходиться в самому серці Карпат в с.Білоберізка Верховинського району Івано-Франківської області Будинок 2-х поверховий, 4 кімнати, великий зал 40м2, всі зручності, меблі, побутова техніка, постійно холодна і гаряча вода. На подвір'ї є альтанка, мангал, гойдалка. В ста метрах є невеличкий ставок з рибою. Харчування - 3х разове (за домовленістю). Кухня дуже смачна, гуцульська. Ціна від 100грн\доба (без харчування) від 150грн\доба (з харчуванням) О976631112 Михайло ![]() будинок (в центрі) і присадибна ділянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Писаний камінь" ![]() ![]() "Писаний камінь" ![]() катання на конях ІНТЕР'ЄР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() СТРАВИ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Новичок
|
![]()
Есть хорошее место
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Новичок
|
![]()
Ведь Новый год надо встречать там где большие горы, много снега и много елей. Мне нравится город Яремча, а вот гостиницы в которых еще есть места на Новогодние праздники:
На Новый год в этих гостиницах еще есть свободные номера. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Новичок
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Новичок
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Новичок
|
![]()
В продолжение моих размышлений, вот еще парочку отелей, по рекомендации друзей которые там отдыхали:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Новичок
|
![]()
Вся інформація є в групі ВК vk.com/carverhouse
+ на сайті xatarizba.umi.ru |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Новичок
|
![]()
Осінь в селі Білоберізка
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Новичок
|
![]()
Ваше впечатление от отдыха??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Новичок
|
![]()
Можу ще вам порадити відпочинок в Ворохті в котеджах Скита - skyta.com.ua 0973005005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Пользователь
|
![]()
ой, мне очень нравится отдыхать в карпатах, там такой чистый воздух
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Местный
|
![]()
а мы собираемся своим коллективом в поход по Черногорскому хребту, уже точно знаем дату, осталось закупить экипировку и различные вещи, кстати есть
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Новичок
|
![]()
Хорошие предложения на сайте
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Новичок
|
![]()
Попробуйте Карпаты во Львовской области, с Розлуч. Намного дешевле чем Буковель, Ворохта, Закарпатье и не менее красиво. От Львова всего где-то 130 км.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Профи
|
![]()
А я больше люблю отдых дикарем, тоесть в палатках. Я так хожу уже много лет, а в этом году решил впервые пойти в горы зимой. Это довольно таки сложно. Старшие товарищи просили меня по чуть-чуть покупать тут
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |