|
|||||||
| Флудилка СПшников Флудим и разговариваем на любые темы! |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
Особо приближенный
|
Профессиональные офтальмологи сегодня хорошо осведомлены о преимуществах поляризованных очковых линз. По этому по ссылке: качественные линзы.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
А я вот тут линзы уже давно беру. Там у меня и офтальмолог есть, который уже больше 5 лет следит за моим зрением. Пока не падает и это уже победа)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
Якщо є проблеми з зором, тоді вам потрібно реально класна та сучасна офтальмологія. Зможете записатись на огляд офтальмолога в Івано-Франківську на сайті центру Lviv Medical Center. Це приватний центр академіка Новацього, який має відділення в Івано-Франківську та у Львові та спеціалізується на наданні якісних послуг з діагностики та лікування проблем з зором.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Избранный
|
А які є часні клініки в Києві, мені теж треба діагностика зору, мабудь вікове погіршення почалось.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Бессмертный
|
Не потрібно ніяких припущень, краще піти до фахівця і перевіритися, і в жодному разі, не підбирайте собі самі окуляри, ви тільки гірше можете зробити. Можу порадити одну клініку, де сама була, це zorko , мені сподобалося їхнє обслуговування, апаратура вся нова, сучасна. У них є 2 клініки, я була в тій, що по вулиці Івана Миколайчука, попередньо на прийом записувалася за телефоном 0 800 759 159, щоб туди не їхати. Можете і ви теж так зробити.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|