|
|||||||
| Медицина Медицинские консультации, помощь в выборе лекарств и методах лечения. Диагностика, лечение и предупреждение заболеваний |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
Местный
|
Привет. Мне нужна хорошая стоматология в Тернополе где могут удалить зуб по приемлемой цене и желательно с анастезией. А то я этого очень боюсь. Если есть такая поделитесь ее контактами.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Новичок
|
да какие проблемы обращайтесь в любую стоматологию и вам там все сделают. а анастезия есть в любой из них. без этого вам зуб просто никак не вырвут.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
Я звичайно не сперечаюся, що анастезію при видаленні зуба скрізь роблять. Але щоб все пройшло без болю іноді цього мало і все залежить ще й від доктора. Я ось сама теж сильна боягузка. І для чоловік мене вмовив прийти в клініку Діамант. Ось там мені все зробили просто прекрасно, що я зовсім нічого не відчула. І їх контакти легко можна знайти на їхньому сайті. Так що раджу вам спробувати до них звернутися.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
и вправду довольно хорошая клиника. сама в нее все время только и обращаюсь.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Местный
|
Когда мне удалили зуб мудрости, я очень боялась честно сказать, но процедура прошла очень гладко и безболезненно. делала в этой клинике в Киеве советую!! Специалисты объяснили мне все этапы процедуры, что уменьшило мою тревогу и дало мне понимание того, что происходит, и после мы приступили к делу. Зуб просто крошился поэтому вариантов его оставить не было.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Профи
|
Порадьте у Києві гарну стоматологію, мені теж потрібно вирішити деякі проблеми із зубами
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Профи
|
При проявах будь-яких проблем із зубами, перш за все потрібна консультація стоматолога Стоматологічна клініка Vixclinic у Києві пропонує послуги стоматологів різних галузей, в залежності від ваших потреб. Вартість консультацій із їх фахівцями можете переглянути на сайті клініки, щоб записатися на прийом достатньо заповнити спеціальну форму. Я раджу не затягувати із лікуванням, щоб не ускладнити стан зубів.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Местный
|
Apollonia – идеальное место для стоматологического лечения в Луганске. Центральное расположение и удобная транспортная доступность – огромное плюс. Команда докторов – профессионалы, работающие с любовью к своему делу. Качество оборудования и применяемых материалов на высшем уровне, это видно в результатах. Для меня особенно важен душевный подход и честная консультация. Всем рекомендую эту замечательную клинику.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Новичок
|
- це справжній майстер своєї справи у Рівне. Він використовує анастезію та седацію в найкращому вигляді, щоб забезпечити намаксимальний комфорт під час лікування. Це дійсно змінило моє уявлення про стоматологічні процедури. Я більше не хвилююся перед відвідуванням стоматолога, завдяки його досвіду та уважному ставленню до пацієнтів
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Избранный
|
привет, раньше я думала, что удаление зубов происходит только в старости, пока мой сын не столкнулся с этой проблемой (хотя ему всего 15)
оказалось, что причина проста - кариес я начала искать инфу про это и была удивлена вот хорошая статья про кариес - |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Профи
|
а я така людина що абсолютно всі товари та послуги шукаю спочатку в інтернеті по відгуках і вже тоді вирішуючи звертатись мені в ту чи іншу клініку або іншу компанію і саме таким чином я знайшов для себе стоматологію в тернополі під назвою "dendmaster" де вже мені встигли і зробити професійну гігієну ротової порожнини і полікувати всі зуби а також видалити зуби мудрості і навіть тут мені провели за хорошу ціну імплантацію і опираючись на весь свій досвід можу дійсно рекомендувати цих професіоналів всім іншим
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|