|
|
|
|
#1 |
|
Профи
|
Всем привет! Хочу мужу на ДР подарить качественный складной нож, он большой поклонник активного туризма. Что можете посоветовать?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
В принципе, сейчас много предложений, посмотрите в специализированных магазинах.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Да, моделей много, но как выбрать из них действительно хороший нож?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Профи
|
Цитата:
хорошо заточен, простой в использовании. PS Фото прилагаю: [IMG]fonariki.com.ua/content/images/10/400x400l85nn0/p1379467447-nozh-cold-steel.html-46739419608973.webp[/IMG] |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Профи
|
А качественный тактический нож где я могу купить на подарок?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Профи
|
Радий, що саме в інтернет магазині в ProstaSTAL зміг купити гарний prostastal.com/taktychni-nozhi/ніж тактичний Це дійсно один з найкращих ножів, який я тримав в руках. Він не тільки виглядає стильно і солідно, але й дуже ефективний у використанні. Лезо виконано з високоякісного матеріалу, що дозволяє легко працювати з ним навіть у складних умовах. Особливо вражає майстерність, з якою він був виготовлений. Доставка була дуже швидкою, і я отримав свій ніж в ідеальному стані. Цей магазин однозначно вартий уваги!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Профи
|
На виробника в першу чергу варто звертати увагу
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Профи
|
А по вартості скільки такий ніж зараз може коштувати?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Профи
|
Усе буде безпосередньо залежати від виробника. Також на вартість впливає і сама конструкція ножа, і матеріали, з яких він виготовлений, і наявність певних особливостей. На практиці себе дуже добре зарекомендували складні ножі марки SPYDERCO ibis-gear.com/nozhi-likhtari/skladani-nozhi/search/spyderco/ibis-gear.com/nozhi-likhtari/skladani-nozhi/search/spyderco/ . Якщо ви оберете такий ніж, то навряд чи пожалкуєте про таке своє рішення, адже вони є одними з найкращих у своїй категорії |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|