|
|
|
|
#1 |
|
Профи
|
У мене виникло важливе питання. Я думаю про закриття свого ФОП, але не маю навіть уявлення про те, як це зробити. Які документи мені потрібні, які процедури слід пройти? Мені б хотілося знайти надійну юридичну компанію, яка допомогла б мені у цьому ділі. Може хто-небудь порадить добру фірму у цій галузі? Заздалегідь дякую за допомогу!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Таке питання дійсно важливе, і багато підприємців зіштовхуються з ним при закритті ФОП. Я сам нещодавно вирішував цю проблему. Можу сказати, що зараз пошук хорошої юридичної компанії - це велике завдання, але я теж стикнувся з цим питанням.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Мені дійсно дуже хотілося б отримати рекомендацію, так як я у цьому абсолютно зелений. Якщо у вас є якісь поради або знайомі компанії, буду дуже вдячний за інформацію.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Бессмертный
|
Цитата:
Компанія діє на ринку вже досить давно і має добру репутацію. Ви можете ознайомитися з їх послугами на їх офіційній сторінці. Вони нададуть вам якісну підтримку у цьому ділі. Бажаю успіхів у вирішенні вашої юридичної задачі! [IMG]i.postimg.cc/pd4nfSZn/image.png[/IMG] |
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|