Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > БЕСЕДКА "Днепр" > Вопросы и ответы

Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему.

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 31.01.2024, 12:47   #1
Karinas
Новичок

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 66
Karinas на пути к лучшему
По умолчанию Шукаю хостинг для стартапу

Я працюю над стартапом у сфері штучного інтелекту і нам потрібен швидкий та надійний хостинг з підтримкою NVME. Ми розробляємо складні нейромережі і для їх навчання та роботи потрібна висока продуктивність дисків та мережі. Буду вдячний за рекомендацію гарного NVME хостингу, який може забезпечити високу швидкість операцій вводу-виводу. Це дуже важливо для успіху нашого стартапу!
Karinas вне форума   Ответить с цитированием
Старый 07.02.2024, 12:13   #2
denzelll
Новичок

Вес репутации: 71
denzelll на пути к лучшему
По умолчанию Re: Шукаю хостинг для стартапу

Привіт! О, я знаю, про що ви говорите! Ми теж нещодавно мали схожу ситуацію в нашому стартапі, де нам потрібен був швидкий хостинг для наших AI проектів. Після багатьох пошуків і спроб ми вибрали Hostablanca. Їх uk.hostablanca.com/vps-hosting/NVMe VPS-сервери надали нам ту швидкість обробки даних, якої нам не вистачало раніше. Завдяки їх високопродуктивним NVMe дискам наші нейромережі тренувалися значно швидше, і ми змогли значно скоротити час розробки. Їх підтримка теж на висоті - завжди готові допомогти з будь-якими технічними питаннями. Вам варто спробувати, можливо, вони і для вашого стартапу стануть ідеальним варіантом!
denzelll вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.05.2025, 10:16   #3
Grom95
Местный

Вес репутации: 94
Grom95 на пути к лучшему
По умолчанию Re: Шукаю хостинг для стартапу

Здравствуйте, также хочу порекомендовать вам недорогой хостинг в Нидерландах prohoster.info/unlim-hosting-podrobnosti Онлайн хостинг — вид хостинга, при котором множество веб-сайтов расположены на одном веб-сервере. Это самый недорогой вид хостинга, подходящий для небольших проектов по выгодным ценам
Grom95 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ