|
|||||||
| Онлайн уроки Уроки Photoshop, Javascript, Flash и т.д. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Можете мені порадити гарні курси для психологів, я б хотів пройти курс роботи з ПТСР
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Я проходила курс роботи з ПТСР у навчальному центрі Hideaway і можу щиро порекомендувати його для тих, хто прагне вдосконалити свої навички в психології. Цей центр пропонує сучасні методи навчання, практичні заняття та індивідуальний підхід до кожного студента. Викладачі досвідчені фахівці, які досконало володіють темою ПТСР та допомагають зрозуміти найскладніші аспекти роботи з травмою. Окрім теоретичних знань, багато уваги приділяється практичним технікам, які можна використовувати у роботі з клієнтами. Hideaway пропонує комфортні умови для навчання та зручний графік.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
Я думаю можна подивитись курси у гуглі та почитати відгуки, так буде легше обрати гарні курси
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Для врачей, стремящихся развиваться, есть отличное предложение от Украинской Академии Биологической Медицины. Академия организует бесплатные вебинары. медики могут получить новые знания, ознакомиться с современными методиками лечения и задать вопросы экспертам. Это удобный и доступный способ профессионального роста. Я рекомендую эти курсы каждому, кто ценит качественное обучение.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|