|
|||||||
| Строительство и недвижимость Все о строительстве. Обсуждение строительных и отделочных материалов. Вопросы связанные со строительством. Дизайн. Интерьер. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Вітаю! Може, хтось може підказати, де купити хороший щебінь для будівництва? Не знаю, чи варто брати щось дешевше, бо на будівництві кожна дрібниця важлива. Буде класно, якщо порадите перевірену компанію, яка доставляє якісний матеріал і не затягує з часом. Просто в процесі розпочався ремонт, а потрібен щебінь для фундаменту і доріжок, ось і шукаю варіанти.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
До речі, можу порекомендувати ТОВ Весттрейд — у них можна купити щебінь у Тернополі . Вони працюють давно, тому відразу зрозумієш, що не обмануть і привезуть все в найкоротші терміни. Придбати можна різні фракції, що важливо для будівництва, тому підійде для будь-яких потреб — від фундаменту до вимощення доріжок. Привезли нам все дуже швидко, ціни приємні, а сама якість матеріалу на висоті!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
Мені потрібно замовити щебінь 5‑10 мм для невеликого будівельного проекту. Де замовити якісний і без посередників?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Якщо хочеш замовити щебінь 5–10 мм без посередників, раджу глянути напряму у виробників. Я недавно брав у Technobud Group, у них є гранітний щебінь саме цієї фракції з Кощіївського кар’єру. Матеріал чистий, без пилу та домішок, фракція рівна, і бетон із ним вийшов дуже щільний. Ось їхня сторінка
Доставили швидко, і ціна адекватна як для виробника. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|