|
|||||||
| Туризм и отдых Путевки и туры, обсуждение отелей и отдыха |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Хотів би дізнатися, як правильно ловити на макуху. Скажіть, будь ласка, що треба враховувати при виборі снасті і де краще ловити? Чи є якісь специфічні поради щодо цієї техніки? Буду вдячний за допомогу, дуже цікаво розібратися у всіх нюансах, адже макуха — це моя нова мета на риболовлі!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Для початку, важливо обрати правильну снасть: макуху найкраще ловити на вудку з поплавком або донку, залежно від глибини водойми. Найголовніше — правильно підібрати прикормку і підготувати макуху так, щоб вона давала довгий запах і привертала рибу. Щодо техніки, то важливо вивчити, як відбувається ловля на макуху в різних умовах. Наприклад, на спокійних водоймах макуха може добре працювати на дні, а ось у місцях з течією варто використовувати снасті, що допоможуть їй залишатися на місці. Я рекомендую відвідати сайт Український Риболов, де є чудова стаття про те, як відбувається ukrainianfishing.com.ua/teh***a-lovli-rib/ribalka-na-koropa/ribalka-na-koropa-yak-loviti-na-makuhu]ловля на макуху , щоб детальніше вивчити всі нюанси цієї техніки.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|