Хочу поділитися своїм досвідом щодо реєстрації ФОП. Якщо чесно, спочатку все здавалося дуже складним і заплутаним – папери, податки, звітність... Але насправді все виявилося набагато простіше, ніж я думав.
Я обрав онлайн-формат і подав документи через «Дію». Це зайняло буквально 15 хвилин, і вже за день я отримав підтвердження. Без черг, без бюрократії. Також приємно здивувало, що одразу можна обрати систему оподаткування та КВЕДи.
Особливо круто, що тепер багато сервісів пропонують допомогу та консультації. Якщо комусь цікаво, раджу більше почитати тут – реєстрація ФОП. Там усе розписано по кроках – навіть якщо взагалі нічого не знаєте, розберетеся без проблем.
Тож не бійтеся починати – це дійсно не страшно. А головне – це ваш перший крок до власної справи!
Hyena AI is a top mobile app development company in USA delivering AI-powered, scalable, and custom digital solutions for businesses. We specialize in Android, iOS, and cross-platform applications tailored to industries across global and regional markets.