|
|||||||
| Клуб потребителей Обсуждение товаров, услуг, торговых марок и их качества. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
Бессмертный
|
Що потрібно знати перед тим, як завести Девон Рекса? Планую завести Девон Рекса і хочу розібратися у всіх особливостях породи до покупки. Хтось уже виховує таку кішку? Які нюанси характеру, догляду за шерстю та харчування? Чи є особливі ризики для здоров’я та що реально важливо врахувати для комфортного життя кота?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Девон Рекс дивовижна кішка, маю такого вже півтора року. Не линяє, але потребує регулярного купання, бо шкіра виділяє жир. Характер дуже ніжний, обожнює спати поруч і слідкує за кожним кроком. Якщо шукаєте активного друга, ця порода, саме те, але не залишайте надовго саму.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Cats сайт та інші подібні ресрси пропонують детальний опис породи, включаючи її характер, особливості шерсті та догляду. Вони також зазначають, що девон-рекси мають мінімальне линяння, що може бути корисно для людей з алергією.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Я завжди цікавився незвичайними породами і вирішив дізнатися про Девон Рекса www.purina.ua/find-a-pet/cat-breeds/devon-rex на сайті Purina зрозумів, що це дуже активні та грайливі коти, вони потребують постійної уваги і спілкування. Шерсть у них коротка і хвиляста, але все одно вимагає легкого догляду і регулярного очищення вух.
Важливо створити теплі місця для відпочинку та забезпечити ігрові зони, бо вони дуже рухливі. Також я дізнався, що Девон Рекси схильні до певних генетичних проблем, тому варто обирати відповідальних заводчиків і слідкувати за здоров’ям кота. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|