Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > ГОРОД ДНЕПР > Клуб потребителей

Клуб потребителей Обсуждение товаров, услуг, торговых марок и их качества.

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 27.12.2025, 22:02   #1
sasha9
Избранный

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 172
sasha9 на пути к лучшему
По умолчанию Чи варта гра свічок? Реєстрація фірми в Угорщині для малого бізнесу

Здрастуйте. Серйозно обдумую реєстрацію приватного підприємства (Kft.) в Угорщині. Переваги в плані податків та євроінтеграції зрозумілі. Але, як завжди, диявол у деталях, і мене гризуть сумніви. Зокрема, я чую суперечливі відгуки щодо вимог до статутного капіталу та процедури його внесення. Чи дійсно це формальність зараз, чи є ризики «заморожування» коштів? Друге питання – мова. Наскільки критично не знати угорської для взаємодії з місцевими органами через представника? Чи потрапляв хтось в ситуації, коли непорозуміння через переклад створювали проблеми? І найважливіше: чи відчуваєте ви реальні переваги для бізнесу з українськими партнерами, чи це більше «вікно в ЄС» для західних клієнтів? Буду дуже радий почути вашу реальну практику, особливо якщо ви стартували невеликим проектом. Дякую!
sasha9 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 28.12.2025, 21:31   #2
kirillovik
Бессмертный

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 208
kirillovik на пути к лучшему
По умолчанию Re: Чи варта гра свічок? Реєстрація фірми в Угорщині для малого бізнесу

Моя ідея полягала в тому, щоб створити представництво для роботи з країнами ЄС без зайвої бюрократії. Вибір впав на Угорщину через її вигідне географічне положення та лояльне до бізнесу середовище. Спеціалісти CampioGroup надали повний комплекс послуг, щоб зареєструвати фірму в Угорщині https://www.campiogroup.com/ukraine/...czii/vengriya/ починаючи з допомоги у виборі оптимальної організаційно-правової форми. Вони детально пояснили всі етапи процесу, особливості оподаткування для малого підприємства та вимоги до статутного капіталу. Юристи компанії взяли на себе комунікацію з угорськими державними органами та нотаріусами, що було для мене незамінною перевагою, оскільки я не володію мовою. Мене приємно здивувало, що менеджер проекту постійно тримав мене в курсі етапів роботи на зрозумілій мені українській мові. Реєстрація пройшла швидко, і вже за кілька тижнів я отримав повний пакет документів на свою нову угорську компанію, включаючи європейські реквізити. Далі мені допомогли з відкриттям рахунку в угорському банку та консультаціями з першої податкової звітності. Тепер я маю повноцінну європейську компанію для розширення свого бізнесу. Рекомендую CampioGroup за їх високий рівень сервісу та глибоке знання європейських юрисдикцій.
kirillovik вне форума   Ответить с цитированием
Ответ