Доставка готових раціонів в Івано-Франківську – Smakovski
Привіт! Хочу поділитися враженнями від сервісу Smakovski в Івано-Франківську.
Я працюю на фрілансі, весь час проводжу вдома за комп'ютером. Готувати собі нормальну їжу лінь, тому постійно їв пельмені, бутерброди або замовляв піцу. За рік набрав зайву вагу, почалися проблеми зі шлунком, з'явилася постійна втома. Лікар сказав, що треба міняти харчування, але готувати здорову їжу самостійно – це треба багато часу і знань.
Вирішив спробувати доставку готових раціонів. Знайшов Smakovski – сайт
Дізнався, що це проєкт команди Servizio, яка вже понад 10 років займається кейтерингом в Івано-Франківську. Це додало впевненості.
Одразу скористався калькулятором на сайті, ввів свої дані – вік, вагу, зріст, рівень активності. Калькулятор розрахував, що мені потрібно 2000 ккал на день для підтримки ваги. Замовив пробний раціон на 1 день за 199 грн.
Приємно здивувала доставка – привезли вранці, все свіже, гарно запаковане. У раціоні були сніданок, обід і вечеря. Сніданок – скрамбл з ковбасками та кіноа, обід – паста з тунцем, вечеря – телячі медальйони з запеченими овочами. Це було неймовірно смачно! Я навіть не очікував, що готова їжа може бути такого рівня.
Замовив одразу на 20 днів зі знижкою – вийшло 229 грн/день. Тепер у мене щодня різноманітне меню: локшина удон, курячий рулет, філе скумбрії, сирники, панкейки. Усе дуже смачне, ситне, і головне – я знаю, що отримую всі необхідні нутрієнти.
За місяць помітив, що вага почала знижуватися, з'явилося більше енергії, шлунок перестав боліти. І при цьому я не витрачаю час на готування, не стою в чергах у супермаркеті, не рахую калорії – все вже зроблено за мене.
Smakovski – це справжній порятунок для зайнятих людей. Рекомендую доставку здорового харчування від Smakovski всім в Івано-Франківську, хто хоче їсти смачно, корисно і без зайвого клопоту!