|
|
|
|
#1 |
|
Новичок
|
Я натрапив на Lila Game у момент, коли відчував, що постійно ходжу по колу. Робота нормальна, стосунки більш-менш стабільні, але всередині була якась каша. Я часто реагував емоційно, потім шкодував і не розумів, чому знову наступаю на ті самі граблі. Подруга покликала на зустріч, де грали в цю гру, і я спочатку думав, що це буде щось надто «езотеричне» для мене. Але коли почали пояснювати, що дошка відображає різні стани свідомості, а ти рухаєшся по ній відповідно до свого запиту і кидка кубика, стало цікаво.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Новичок
|
У мене знайомство з цією практикою почалося трохи інакше, я спочатку багато читав, бо не люблю йти в щось наосліп. Знайшов опис і структуру гри на і мені сподобалося, що там пояснюється логіка рівнів і те, як кожна клітинка символізує певний внутрішній стан. Коли вперше грав з фасилітатором, зрозумів, що дуже важливо сформулювати чіткий намір перед початком. Якщо просто кидати кубик без запиту, ефект буде поверхневий. У мене запит стосувався кар’єри, і майже вся гра крутилася навколо тем відповідальності, амбіцій та ілюзій. Було навіть трохи не по собі, бо деякі речі я відверто не хотів визнавати. Але саме в цьому і цінність — ти бачиш, як твої внутрішні установки впливають на зовнішні події. Раджу не поспішати і не сприймати це як розвагу. Краще виділити кілька годин, вимкнути телефон і чесно пропрацювати кожну позицію, на яку потрапляєш. І ще момент: дуже допомагає записувати свої інсайти одразу після гри, бо потім частина усвідомлень може стертися. Для мене це стало інструментом, до якого я повертаюся, коли відчуваю, що знову застряг у старих моделях поведінки.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Новичок
|
Є одна річ, про яку варто пам'ятати: коли в процесі присутній елемент випадковості, це може викликати сильні емоції. Інколи люди схильні надавати символам занадто багато значення, особливо якщо вони перебувають у вразливому стані. Сам по собі інструмент нічого не вирішує, усе залежить від того, як людина інтегрує отримані усвідомлення у звичайне життя. Баланс між натхненням і здоровим глуздом тут справді важливий.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|