|
|
|
|
#1 |
|
Местный
|
Кухонні витяжки з режимом рециркуляції стають дедалі популярнішими серед власників квартир та будинків, де немає можливості підключити традиційну вентиляцію. Особливість таких витяжок полягає в тому, що вони не виводять повітря назовні, а очищають його за допомогою спеціальних фільтрів і повертають у кухню. Я особисто користуюся такою витяжкою вже кілька місяців і можу сказати, що різниця в якості повітря відчутна відразу: запахи готування зникають майже миттєво, а сама кухня залишається свіжою та комфортною.
Принцип роботи витяжок з рециркуляцією досить простий, хоча технологія передбачає наявність активних вугільних фільтрів і жировловлюючих сіток photo-lviv.in.ua/yak-prybraty-zapakhy-z-kukhni-kukhonni-vytiazhky-z-rezhymom-retsyrkuliatsii-vid-venkon/photo-lviv.in.ua/yak-prybraty-zapakhy-z-kukhni-kukhonni-vytiazhky-z-rezhymom-retsyrkuliatsii-vid-venkon/. Під час роботи повітря всмоктується у прилад, проходить через фільтри, де затримуються частинки жиру та неприємні запахи, а потім очищене повертається у приміщення. Важливо зазначити, що ефективність очищення багато в чому залежить від регулярності заміни фільтрів, і я завжди стежу за тим, щоб вони були чистими, бо це безпосередньо впливає на роботу витяжки. Ще одна перевага рециркуляційних витяжок полягає у простоті установки. На відміну від класичних моделей, які потребують прокладання вентиляційних каналів і свердління стін, такі пристрої можна встановити самостійно або з мінімальною допомогою фахівців. Для мене це стало важливим фактором, адже в моїй квартирі монтаж зовнішньої вентиляції був би складним і дорогим. Крім того, сучасні витяжки оснащені різними режимами потужності, підсвіткою та навіть сенсорними панелями, що робить їх комфортними у щоденному використанні. Не можна не згадати і про естетичну сторону. Багато моделей мають стильний дизайн, який легко вписується у будь-який інтер’єр кухні. Я вибрав витяжку з металевим корпусом та LED-підсвіткою, і вона стала не тільки функціональним приладом, а й гарним декоративним елементом. В цілому, кухонні витяжки з режимом рециркуляції — це оптимальне рішення для тих, хто цінує чисте повітря, комфорт та зручність, особливо у приміщеннях, де неможливо встановити традиційну систему вентиляції. Я впевнений, що такий вибір виправдовує себе повністю, адже щоденне приготування їжі перестало асоціюватися з неприємними запахами та густим димом. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Щоб вибрати кухонну витяжку, розрахуйте потужність (площа
висота 12), підберіть ширину під плиту (50–90 см) та визначте тип монтажу (вбудована, похила). Для ефективного видалення запахів найкраще підходять проточні моделі, а для зручності — з металевими жировими фільтрами та рівнем шуму до 55-60 дБ. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|