|
|||||||
| Разное Обсуждение разнообразных тем |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
Профи
|
Привіт, гайз! Недавно придбав авто, і вже встиг помітити кілька дрібних подряпин на капоті. Звичайно, шкода грошей на ремонти, а ще хочеться, щоб машина виглядала “як нова” довше. Чув, що є різні плівки – антигравійні, вінілові, ще тонування стекол. Але не розумію, що реально варто робити, а що – просто маркетинг. Може хтось робив поклейку плівки на авто і залишився задоволений?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
О, я з цим через це теж проходив! Спершу думав, що “плівка – це тільки для понтів”, а потім саму машину мало не подряпав на парковці . Робив антигравійну плівку на капот, бампери та дзеркала, і реально – подряпини, що раніше були б проблемою, навіть не залишають сліду. Плюс, там же ще вінілові та матові плівки для стилю – можна зробити авто унікальним. Я робив усе в magicauto.com.ua/ там ще й тонування стекол, встановлення сигналізації, доводчики дверей та додаткове підсвітлення. Результат: авто виглядає круто і безпечніше, а в салоні комфортно навіть на довгих поїздках. Однозначно рекомендую, бо відчутно економиш нерви і гроші на ремонти.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Дякую!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Пользователь
|
Тоже через это проходил Если коротко — пленка не маркетинг, но многое зависит от того, что клеить и кто клеит.
Антигравийка (особенно полиуретан) реально защищает от сколов и мелких царапин, и при нормальной установке держится годами — многие пишут, что машина выглядит как без пленки вообще . Но если сэкономить — могут быть пузыри, складки или начнёт желтеть, и тогда уже разочарование . Я для себя сделал вывод: если авто свежее — капот + бампер в антигравийку топ, остальное по желанию. Винил — больше про внешний вид, не про защиту. Главное — не экономить на мастерах |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|