|
Мальчишник Раздел для настоящих мужчин. Автомобили, спорт, оружие, женщины... |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
19.08.2010, 19:01 | #1 |
Новичок
|
Раздача слонов. Конкурс для BeerFunов
Дамы и господа. Друзья и подружки! BeerFunu! Похоже, я вытащил счастливый билет. Моя любовь к пиву таки оказалась ЛЮБОВЬЮ ВЗАИМНОЙ ... Другими словами благодаря своим друзьям теперь у меня есть возможность не только вести свой
Поэтому, объявляю конкурс! Что требуется от Вас - мифы, мифы и еще раз мифы о пиве, много, интересных и остроумных. |
10.09.2010, 15:15 | #2 |
Новичок
|
Перша пішла
Костя не наливає пиво повз кухля і не кидає постів на вітер.
Як і обіцяв - маєте - перша футболка пішла у добрі (сподіваюсь) руки до файного beerFuna на ім'я grisha. Носіть на здоров’я, вживайте із задоволенням. Активно працюю над дизайном наступних подарунків – у кого є ідеї – підказуйте. Нагадаю що правила отримання футболки дуже прості, докладніше про них – тут: P.S. Футболка восени зігріє |
10.09.2010, 15:16 | #3 |
Новичок
|
Ще одна футболка для BeerFuna!
Сьогодні пятниця. День приємний сам по собі. І доки я не пустився у beer драйв, хочу привітати юзера "Boroda", який виграв футболку. Його міф про схильність мексиканців розбавляти власне пиво цікавми інгридієнтами назбирав максимальну кількість балів:
|
14.09.2010, 20:59 | #4 |
Новичок
|
Ответ: Раздача слонов. Конкурс для BeerFunов
Пиво это хорошо...
Только я сегодня кофе пил
__________________ |
01.10.2010, 16:48 | #5 |
Новичок
|
Друзі, мої друзі.
Свято на beer-myth триває. Футболки розігруємо. Якщо ще не забули, умови конкурсу А за перемогу у нас сперечаються: Міф про те, що Міф про те, що Чесно кажучи, міфи сумнівні, може хтось напише щось більш влучне, а? |
01.10.2010, 16:54 | #6 |
Главнокомандующий
|
|
01.10.2010, 16:57 | #7 |
-Вредина-
|
__________________ Если Я вас напрягаю или раздражаю, Вы всегда можете забиться в углу и поплакать. |
01.10.2010, 17:01 | #8 |
Главнокомандующий
|
|
01.10.2010, 17:06 | #9 |
-Вредина-
|
а я мальчикаф люблю)))))))
__________________ Если Я вас напрягаю или раздражаю, Вы всегда можете забиться в углу и поплакать. |
01.10.2010, 17:07 | #10 |
Главнокомандующий
|
|
01.10.2010, 17:11 | #11 |
-Вредина-
|
не шоб девочек любить, они пиво любят...збочынци!
03.10.2010, 19:39 | #12 |
Бессмертный
|
Ну чё, одно другому не мешает, пиво любят природно... А девушку ж душефна..
|
04.10.2010, 09:33 | #13 |
-Вредина-
|