|
|
#1 |
|
Местный
|
Всем привет. А скажите где купить можно автохимию, но чтоб она была не сильно вредной для меня и машины. Какова ее цена и как ее правильно можно выбрать. она идет для каждого авто в отдельности или нет.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Новичок
|
да попробуйте такое поспрашивать по автомагазинам. я думаю там точно должно быть. вот только цены просто космос везде как по мне.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Новичок
|
да спрашивайте в автомагазинах. но вот только любая химия очень вредна как для вас так и для машины. и навряд ли будет что то безвредное. но попытатся поискать все же стоит.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Да знаете мне раньше казалось, что любая автохимия вредна. Пока вот не купила себе автохимию в магазине Автогранд Там она без вредна для человека и ее можно купить любую на любое авто. Она ко всем подходит. Да и с ее выбором нет сложностей так как в магазине консультанты всегда помогут и подскажут. Мне нравится у них покупать автохимию в принципе как и сам магазин мне тоже нравится. В нем всегда есть выбор нужного товара.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Профи
|
Всем привет.
Сейчас с движком какие-то проблемы. Почитал о причинах - пишут, что может быть на деталях нагар и отложения. Вроде бы есть средство, которое всю эту гадость убирает и можно не менять детали. Точно есть? Где купить? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Избранный
|
Так, дійсно є такий засіб. Я його вже використовую. Після очищення двигун працює краще. Можна придбати комплект очищення розкоксування двигуна Гарна річ! Рекомендую, використовуйте. Після очищення покращується компресія,знижується витрата пального, зменшується чад. Я задоволений.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Профи
|
А хто працює на СТО, порадьте місця, де купуєте автохімію оптом чи невеликими партіями. Важливо, щоб не була «розбавлена» і підходила для професійного використання. Особливо цікавить хімія для кузова та безконтактної мийки. Де шукаєте перевірені варіанти?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Профи
|
Ми закуповуємо від українського виробника TED Professional оптом у їхньому фірмовому магазині — там завжди свіжа партія і підтримка по підбору засобів. Активна піна у них одна з найкращих, що пробували: піну добре тримає, не “спадає”, навіть коли багато бруду. Для салону теж супер засоби — не пересушують пластик, а видаляють плями без проблем.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Профи
|
Вивчаючи ціни рено в україні , я об’їхав кілька дилерів, але лише в Арма Моторс почув чесне пояснення різниці між комплектаціями. Тут не обіцяють «дешевше за всіх», зате відразу говорять реальні цифри. Для мене це важливіше, ніж красиві обіцянки. Відчувається офіційний підхід і відповідальність.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|