|
Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Избранный
|
![]()
Через тиждень вже зовсім потеплішає. А разом з теплом на вулиці з'являться комари та мухи. Поділіться, як ви рятуєтеся від мух та комарів. Я думаю, ця тема зараз багатьом буде цікава.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Профи
|
![]()
А я взагалі алергік. Мені не можна усіх цих спреїв. Тому намагаюся рятуватися народними засобами. Наприклад, сам роблю спреї на основі ефірних масел. Й запах приємний, й комари бояться.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Від мух та комарів - протимоскітні сітки на вікнах. На балконі у мене - спеціальна сітка від мух та комарів на магнітах. І немає вдома у мене цих комах. А ось на вулиці, на природі - там гризуть. Й нічого не допомагає.
__________________ Нашла интересную штуку. Русская поговорка: "У дураков мысли сходятся». Американская: "Великие умы думают одинаково". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Мені, наприклад, там уже подобаються електричні мухобойки. Вона виглядає як ракетка для гри в теніс. Коли ти замахуєшся та торкаєшся комахи - вона гине від електричного струму, який, до речі, цілком безпечний для людини. ![]()
__________________ Да что там коня на скаку... Есть женщины в русских мегаполисах — лёгким поворотом руля останавливают до тысячи автомобилей. |
|
![]() |
![]() |
![]() |