|
|
#1 |
|
Местный
|
Останнім часом я все більше замислююся, наскільки приємно отримувати квіти, особливо коли вони свіжі й гарно оформлені. Знаю, що зараз багато сервісів пропонують доставку, але не кожен з них справді відповідально ставиться до якості. Чи могли б ви підказати, де можна замовити квіти з доставкою, щоб усе було надійно і красиво?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я завжди хвилююся перед першим вересня, адже хочу, щоб наші вчителі відчули нашу вдячність і тепло. Цього року вирішила замовити букет на 1 вересня goldenflora.com.ua/c/bouquets/bukety-na-1-veresnya/ у Goldenflora, і залишилася надзвичайно задоволена! Асортимент квітів вражає — можна підібрати і класичні троянди, і яскраві гербери, і ніжні лілії. Квіти були надзвичайно свіжі, пахучі і акуратно оформлені у стильну композицію. Доставка у Києві пройшла швидко та без зайвих проблем, кур’єр був дуже ввічливий. Мені сподобалося, що можна замовити букет прямо на адресу школи, і це значно спрощує підготовку до свята. Крім того, при великому замовленні є знижки, що робить покупку ще приємнішою. Обов’язково буду користуватися послугами Goldenflora і наступного року, адже це справжнє свято для очей і душі!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Друзі, а у нас в Дніпрі ви де зазвичай практикуєте замовляти квіти?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Профи
|
Цитата:
[IMG]floristik.ua/published/publicdata/FLORISTISHOP/attachments/SC/products_pictures/2054735.jpg[/IMG] |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Местный
|
Я теж раніше сумнівалася, чи варто замовляти квіти онлайн, але після замовлення з nl-
-shop.com.ua/uk/pivonopodibna-troyanda змінила свою думку. Там неймовірно гарні півоноподібні троянди, виглядають розкішно, пахнуть ніжно, а композиції складають зі справжнім смаком. Замовляла доставку в Києві, все приїхало свіжим і точно в зазначений час. Дуже зручно, що можна вибрати букет для конкретної нагоди, а флористи допомагають підібрати кольори під подію. Якщо хочете щось елегантне й не банальне, варто заглянути саме туди.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|