|
Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Хочу спитати поради. У мене скоро день народження у близького колеги, і я думаю зробити подарунок у вигляді алкоголю. Але хочу, щоб це виглядало більш солідно й водночас було приємним сюрпризом. Чула, що гарним варіантом може бути віскі, бо воно асоціюється з класикою і смаком. Проблема в тому, що я в цьому зовсім не розбираюся й боюся купити щось випадкове. Цікаво, чи підійде віскі як подарунок і який саме варто обирати, щоб не виглядало дешево, а водночас не було занадто пафосно.
__________________ Нашла интересную штуку. Русская поговорка: "У дураков мысли сходятся». Американская: "Великие умы думают одинаково". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Избранный
|
![]()
Та віскі – це ідеальний варіант для подарунку! Реально, коли отримуєш пляшку доброго віскі, відчувається, що людина подумала й обрала щось зі смаком. Це універсальний напій – можна подарувати і колезі, і другу, і навіть родичу, і це завжди буде доречно. Головне – не брати зовсім дешевий варіант, бо він одразу відчувається. Я завжди кажу: краще трохи переплатити, але дати якісний напій, який не соромно поставити на стіл.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Дякую, звучить переконливо. А яку марку ти порадиш, щоб виглядало достойно, але водночас не занадто дорого? Бо я думаю, що в цьому сегменті є дуже великий вибір, і легко заплутатись.
__________________ Нашла интересную штуку. Русская поговорка: "У дураков мысли сходятся». Американская: "Великие умы думают одинаково". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Избранный
|
![]()
Я б на твоєму місці точно вибрав віскі Jim Beam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Новичок
|
![]()
Мені здається, що віскі завжди виглядає гідним і доречним подарунком, особливо якщо це для колеги чи близької людини. Такий напій має певний шарм і одразу створює відчуття, що подарунок вибраний зі смаком. Якщо говорити про конкретні варіанти, то гарним рішенням може стати Jack Daniel’s
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |