|
|
#1 |
|
Профи
|
Останнім часом почав турбувати біль у коліні, особливо після навантажень. Іноді навіть при ходьбі відчувається різкий дискомфорт, з’явилося відчуття скутості. Чув, що це може бути пов’язано з артрозом або проблемами зі зв’язками. От думаю, чи варто йти одразу до ортопеда, чи можна ще почекати і обійтися мазями та відпочинком? Хтось мав подібний досвід?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Такі симптоми як біль у коліні, спині, плечі чи навіть обмеження рухливості – це привід обов’язково звернутися до лікаря. Ортопед займається діагностикою і лікуванням патологій суглобів, кісток і хребта. Важливо не запускати, бо навіть невелике пошкодження може з часом призвести до серйозних ускладнень. У клініці Vertebra консультацію проводять спеціалісти з великим досвідом, роблять детальне обстеження і підбирають індивідуальне лікування. Мій колега мав проблему з п’ятковою шпорою, довго мучився, а після лікування там нарешті позбувся болю і зміг повернутися до активного життя. Раджу подивитися детальніше про консультацію ортопеда за цим посиланням
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Особисто я звертався через біль у коліні, і лише після огляду у Viva Clinic () з’ясувалося, що потрібна комплексна реабілітація. Тут детально оцінюють стан суглобів і допомагають підібрати індивідуальний курс лікування, щоб уникнути ускладнень.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Якщо ви шукаєте професійного лікаря ортопеда, то звертайтеся до . Після операції на плечі пройшов курс відновлення тут — результат реально помітний.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|