|
|||||||
| Новости Новости Днепропетровска и Украины |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Всем доброго дня! Хотелось бы найти интернет секс-шоп, который предлагает что-то необычное или уникальное, не то, что можно найти в обычных магазинах. Если кто-то знает такие места, буду рад ссылкам и советам по ассортименту!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Якщо шукаєте магазин для дорослих, Candor Place — найкращий вибір. Асортимент товарів просто вражає, а якість на висоті. Тут можна знайти все, що завгодно для найрізноманітніших інтимних розваг. Я неодноразово здійснював покупки в цьому магазині і завжди залишався задоволеним. Рекомендую всім!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Новичок
|
Якщо потрібен гарний секс-шоп, обирайте . Купувала там кілька разів, і завжди все ідеально. Вибір товарів широкий, ціни приємні, а доставка оперативна і конфіденційна.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Пользователь
|
Думаю, ніхто не буде заперечувати, що комфорт під час інтимної близькості залежить від багатьох нюансів. Один із них — правильне використання додаткових засобів для зволоження. Я для себе давно відкрив, що реально роблять процес приємнішим, а головне — зменшують ризик мікротравм і неприємних відчуттів. У секс шопі Любощі представлений широкий вибір: на водній, силіконовій чи комбінованій основі, навіть з легким ароматом або ефектом тепла/прохолоди. Це маленька деталь, але вона суттєво впливає на якість інтимного життя. Вважаю, що такі речі — не розкіш, а необхідність для пар, які хочуть більше комфорту та задоволення.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Новичок
|
Інтернет секс-шоп – мій вибір для покупок секс-іграшок. Асортимент величезний, ціни нижчі, ніж у конкурентів, а доставка оперативна. Упаковка дискретна, що дуже важливо.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|